WIE ZIJN WIJ?

WDeliver is een bedrijf dat zich vanaf 2010 richt op het vervoeren en bezorgen voor zowel grote als kleine ondernemingen, voor alle soorten transport door Nederland.

Wij helpen de klanten niet alleen met het veilig bezorgen van de gekochte spullen, maar eventueel ook met het uitpakken, plaatsen en aansluiten hiervan.

Bedrijfspand W-Deliver

Sinds 2013 hebben wij een zusterbedrijf (W-Install) waar ervaren installateurs klaar staan voor het inbouwen van witgoed zoals vaatwasmachines, ovens, gasfornuizen, magnetrons. Ook verzorgen zij o.a. het ophangen, installeren en afstellen van televisies en het aansluiten van alle randapparatuur.
Meer informatie hierover kunt u vinden op https://w-install.com.

Snelheid en betrouwbaarheid worden niet voor niets genoemd in ons logo; zes dagen per week (maandag t/m zaterdag) staan wij klaar om de goederen zo spoedig maar ook zo netjes mogelijk uit te leveren. Dat wij hierin uiterst betrouwbaar voor onze partner zijn mag blijken uit het feit dat het aantal klanten dat van onze diensten gebruikt maakt al jaren groeit.

Bedrijfspand W-Deliver

W-Install

Sinds 2013 hebben wij een zusterbedrijf (W-Install) waar ervaren installateurs klaar staan voor het inbouwen van witgoed zoals vaatwasmachines, ovens, gasfornuizen, magnetrons.

Vacatures

Per direct personeel gezocht voor het plaatsen en installeren van witgoed en bruingoed producten. Personeel gezocht voor zowel parttime als fulltime!

Contact

Heeft u op of aanmerkingen op onze website of heeft u vragen, of wilt u meer informatie over onze organisatie, neem dan contact op via ons contactformulier.

Recycling

Verantwoord afvoeren van de oude apparatuur

In samenwerking met Mediamarkt voeren wij de meegenomen oude apparatuur op een verantwoorde wijze af. De non-profit organisatie WeCycle haalt deze apparaten bij ons op om deze vervolgens te verwerken tot nieuwe grondstoffen waarmee weer nieuwe producten kunnen worden gemaakt. Zo dragen wij ook bij aan een “betere wereld”. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.wecycle.nl